Publicerad av Therunnerinthenorth

En familjefar som jobbar skift och försöker hålla igång med lite löpning allt ifrån 5 km till ultra. Just ultra är jag galet ny i. Jag har endast gjort en på 50 km. Men ska 11/7-21 göra min ”riktiga” debut, vilket i dagsläget inte är säkert att man klarar. Men häng med så får vi se hur det går längs vägen dit =) Eller vänta lite nu ! Självklart kommer jag att skriva om lite annat också. Vad det nu blir återstår att se, men allt här i livet är inte bara träning

En tanke på “

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: